Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Цікаве партнерство та розвиток освітнього простору у Славутичі

Цікаве партнерство та розвиток освітнього простору у Славутичі фото

До Молодіжного простору у м. Славутич завітала команда Громадської спілки «Освітній дім прав людини в Чернігові» - громадська спілка 13-ти українських неурядових організацій, місією яких є захист та просування прав людини шляхом розвитку консолідуючого освітнього простору. Зустріч відбулася 19 січня 2022 року.

Про це інформує Славутицька міська рада.

Проєкт «Дім прав людини» є міжнародним та має 16 представництв у 11 країнах світу, зокрема в Україні.

У ході візиту гості зустрілись з міським головою Юрієм Фомічевим, представником управління освіти та науки, начальником відділу молоді та спорту, головою молодіжної ради «Майбутнє Славутича» та депутатами молодіжної ради.

Обговорили варіанти співпраці за різними напрямками, можливості застосування закладами середньої освіти навчально-практичної моделі «Школа – територія прав людини» за підтримки управління освіти і науки Славутицької міської ради.

По завершенню зустрічі гостям було проведено екскурсію містом та відбувся дружній візит до Молодіжного простору, де обговорили можливість подальшої співпраці, проведення різноманітних неформальних освітніх заходів на його базі. Головною метою співпраці стане підвищення знань молоді в сфері захисту прав людини та відстоювання своїх інтересів.

Волонтери молодіжного простору спільно з депутатами молодіжної ради «Майбутнє Славутича» попередньо, 10 грудня минулого року, з нагоди Всесвітнього Дня захисту прав людини, завітали до Освітнього дому прав людини в Чернігові. В результаті вже розпочалося планування спільних цікавих заходів та проєктів.

Із залученням таких цікавих партнерів, з міжнародним досвідом співпраці, Славутич починає робити кроки до гармонійних стосунків, зменшення токсичності в спілкуванні та безбар’єрності.

 

Відділ молоді та спорту м. Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: