Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відкрився пункт допомоги в голосуванні за проекти громадського бюджету участі

У Славутичі відкрився пункт допомоги в голосуванні за проекти громадського бюджету участі фото

У Славутичі триває електронне голосування за проєкти Громадського бюджету, подані наприкінці 2021 року. Проголосувати можна за два проєкти (малий – до 100 тис. грн та великий – від 101 тис. грн до 300 тис. грн) до 24 січня.

Пост про надання допомоги у голосуванні за проекти громадського бюджету участі залишив на своїй сторінці у facebook  Артем Василець.

"Пройшов тиждень голосування за проєкти бюджету участі. Вже доволі багато віддано голосів. Але пост не зовсім про це.  До мене та і не тільки до мене, звертаються люди які не розуміють як проголосувати. Їх дуже багато - люди похилого віку, та молодь, в котрих немає банківських карток, люди, котрі не можуть розібратись в электронних приладах", - повідомляє Артем.

 

Артем разом з Молодіжний простір м. Славутич анонсує відкриття пункту допомоги в голосуванні, який функціонуватиме в БК "Енергія", з 16:00 до 21:00.

"Якщо у вас немає банківських карток, але є ID паспорт (пластикова картка), або щось не виходить, ми вам допоможемо. При голосуванні за допомогою ID паспорта при собі необхідно мати листочок з кодами, який було видано разом з паспортом або пам'ятати PIN 2 з того листочка", - зазначається у повідомленні .

Не прогав можливість та проголосуй. Залишився всього тиждень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: