Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Комунальники звертаються до славутичан

Комунальники звертаються до славутичан фото

Комунальники скаржаться, що під час прибирання снігу у кварталах та на дорогах міста вони часто зіштовхуються з ускладненнями, які створюють мешканці міста.

Автівки, залишені в непризначених для стоянки місцях, заважають виконувати роботи з прибирання вулично-дорожньої мережі міста у повному обсязі.

Про це повідомляє КП «Дорожньо-експлуатаційне управління» Славутицької міської ради і звертається до славутичан поставитися з розумінням і прибрати свій автотранспорт для якісного та безпечного виконання господарських робіт з вивозу сміття та очищення вулиць і доріг міста від снігу.

Безумовно, нам усім подобається жити у комфорті і чистоті. І кожного разу, коли виникають якісь дискомфортні умови, у соціальних мережах з’являються обурливі пости про недобросовісно виконану роботу комунальних служб. Але щоб створити всі умови для якісного прибирання міста, ми маємо також бути толерантними до звернень комунальних служб.

Шановні славутичани, будьмо взаємовічливими і уважними один до одного! Це наше місто! І яким йому бути і справді залежить від кожного.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: