Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Драйвове Різдво по-славутицьки

Драйвове Різдво по-славутицьки фото

Вперше, цього року, у Славутичі відбувся Різвяний вечірній парад. Подія, яка стала справжнім чарівним подарунком для мешканців усього міста. Участь у святковому параді взяли і підприємці, і комунальники, і представники місцевої влади, і звичайні жителі міста. Під час видовищного заходу до нього долучився майже весь технічний парк Славутича.

За словами Любові Піскунової, співаторки цього проекту, ідея Різдвяного параду  з’явилася під ще час святкування Нового року.  

«Ми хотіли створити враження саме через ілюмінацію і техніку, як в Ірландії.  Наші підприємства українські: виробник сільгосптехніки ТОВ «Технолоджі Україна» та пакування овочів ТОВ «Глорі Вег», ми завжди в агросфері. Це трактори, навантажувачі, комбайни, сіялки та інше. Все це завжди викликає великий інтерес», - розповідає вона.

Ініціатори цієї ідеї звернулися за підтримкою до міської влади, підприємців Славутича, комунальників,  АРР, ККК, ТБ «Медіадім» та й не тільки. І всі радо відгукнулися і за короткий термін, практично за два дні, організували святковий технопарадпарад, з ілюмінаціями, казковими героями, музичним супроводом і професійною відео зйомкою.

Під час самого дійства до учасників параду долучилася група славутичан на мотоциклах. Вздовж дороги зібралися славутичани, які радо зустрічали учасників заходу. А з вікон будинків виглядали мешканці Славутича, які своїми діями виказували нестримний захват тією подією, що відбувалася у Славутичі.

Потому учасники параду зупинилися у центрі міста. Було багато охочих, аби пофотографуфатись біля техніки, яскраво обладнаної святковою ілюмінацією,  і з новорічно-казковими персонажами – Дідом Морозом, Снігуронькою та Козою – одним із символів Різдва.

 Доречі, у ролі Діда Мороза був Григорій Ткаченко, депутат Чернігівської обласної ради. Всі разом співали різдвяних пісень – колядок та пригощали присутніх солодощами, як і водится у свят-вечір. Свято видалося на славу! Різдвяний вечірній парад у Славутичі не залишив нікого байдужим!

« Наш вечірній парад – 2022 передавав вітання і поздоровлення в усі вікна будинків! Мибачили всіх-всіх! І малих, і дорослих! Так приємно було спостерігати , як у кожному вікні все більше і більше долучалось членв родин. Це сімейне свято, і вся родина в зборі. Такі емоції від цього, їх просто не передати!», - ділиться  своми враженнями Любов Піскунова.

У майбутньому, тобто уже через рік, ініціатори заходу планують організувати ще яскравіше свято, з залученням великої чисельності техніки, творчого персоналу та театрально- розважальних дійств.  Так, як це зазвичай роблять у Ірландії.

Сподіваємося, це стане нашою чудовою традицією, сповненою яскравих емоцій і незабутніх вражень  – драйвовим Різдвом по-славутицьки! Долучайтеся!
 

Олександра Латишева

Відео:ТБ «МедіаДім»

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: