Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ольга Василевська-Смаглюк: звіт перед Славутицькою громадою

Ольга Василевська-Смаглюк: звіт перед Славутицькою громадою фото

Ольга Василевська-Смаглюк 28 грудня відвідала Славутич з робочим візитом. Про результати візиту написала у своїй facebook-сторінці

Славутич є найвіддаленішим містом у межах 96-го виборчого округу, яке постійно перебуває у фокусі мене як народного депутата та моєї команди. 

Хотілось би розпочати з хорошої новини - вирішено проблему щодо заборгованості по зарплатам перед підприємствами, працівники яких об’єднані в Атомпрофспілку.

Я хочу подякувати Міністерство фінансів України, Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерство внутрішніх справ та Всім, хто був задіяний у ліквідації цієї заборгованості. Для того, аби такого не допустити у наступному році мною подано відповідний законопроект #5658, який передбачає перенесення витрат по виплаті і доставці пенсій, які призначені на пільгових умовах з підприємств, які належать до сфери управління ДАЗВ на державний бюджет, що сприятиме покращенню фінансового становища таких підприємств і як наслідок зменшенню загальної суми їх кредиторської заборгованості.

Що стосується роботи нашої команди за два роки.

У 2020 році я спрямувала кошти обласної субвенції на закупку сучасного високотехнологічного медичного обладнання. Так, для Славутицької міської лікарні було придбано фібробронхоскоп та відеоларингоскоп.

За кошти ЦСВЯП нам вдалося здійснити реконструкцію внутрішніх приміщень Славутицької загальноосвітньої школи № 2. Мабуть ви знаєте, що процес будівництва був зупинений на два навчальних роки через недобросовісного підрядника.

Я провела багаторазові зустрічі в КОДА, аби зрушити процес, і у підсумку нам вдалося залучити іншу підрядну організацію, яка виконала усі завершальні роботи. В результаті ми отримали якісно нову, сучасну школу з капітально відремонтованими класами, коридорами, спортзалом, вбиральнями, харчоблоком. Сюди ж було придбано меблі та кухонне обладнання, і 1 вересня цього року навчальний заклад відкрив свої двері для учнів та почав працювати.

Також за кошти ЦСВЯП ми провели реконструкцію покрівлі цієї ж школи.

Здійснили реконструкцію димової труби центральної міської котельні за адресою: Кленовий проїзд,1.

Влаштували пандус на евакуаційному виході загальноосвітньої школи № 4 (Інклюзивно-ресурсний центр) та здійснили ремонт вхідної групи.

У 2021 році за кошти області та частково місцевого бюджету нам вдалося зробити капітальний ремонт приймального відділення та відділення екстреної медичної допомоги Славутицької міської лікарні. В рамках чого було зроблено перепланування приміщень, встановлено нові вікна та двері. Облицьовано кімнати плиткою, проведено ремонт електропроводки та системи опалення. Демонтовано старий пандус та збудовано новий широкий для маломобільних груп населення.

Окрім цього, на минулому тижні Славутицька підстанція екстреної медичної допомоги отримала сучасний повністю укомплектований автомобіль швидкої допомоги красу «В», придбаний коштом Київського обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

На завершальній стадії перебуває реконструкція критого басейну «Дельфін» у м. Славутич, що проходить в рамках президентської програми «Велике будівництво» і частково за кошти місцевого бюжету. Реконструкція існуючого басейну надасть місту сучасний, комфортний, інноваційний та безпечний спортивний плавальний басейн, що включає в себе безпосередньо не лише залу з басейном та допоміжними приміщеннями, а й додаткові приміщення для відпочинку, щоб забезпечити зручність відвідувачам.

Наразі вже завершена реконструкція Спорткомплекса «Олімпієць». Роботи виконані за обласні та кошти місцевого бюджету. У спортивному комплексі провели заміну покрівлі, утеплили стелю та стіни, замінили вікна. Комплекс проведених робіт надасть можливість ефективно експлуатувати будівлю та створити комфортні умови для заняття спортом та проведення змагань.

Після звітування у мешканців громади була можливість поспілкуватися зі мною особисто і обговорити проблемні питання громади, серед яких варто виділити:

- щодо встановлення РРО;

- щодо діяльності з вирощування і продажу квітів;

- щодо відсутності сертифікату вакцинації в порталі «Дія» у людей, які не мають ідентифікаційного коду та інші.

- планів на наступний рік багато і яким бути Славутичу залежить від кожного з нас!

 

Ольга Василевська-Смаглюк - Округ 96 в г. Славутич - місто нових ідей

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: