Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Коли АТАСС відновить автоперевезення?

Коли АТАСС відновить автоперевезення? фото

На питання, чому відмінили автоперевезення пасажирів до Чернігова та Києва у Славутичі та чи буде відновлено цей рух найближчим часом, відповідь надав директор ПРП «АТАСС», депутат міської ради Владислав Ареф’єв під час ІІ пленарного засідання Славутицької міської ради, 24 грудня.

Він пояснив,що зупинились через недостатню кількість пасажирів. Така ситуація створилась завдяки карантину та через структуру «BlaBlaCar», що об'єднує водіїв і пасажирів, яким по дорозі.

«Якщо до першого локдауну за тиждень ми перевозили до Києва 600-700 чоловік, то тепер не більше 200. І це 2 відправлення щодня», - зазначив керівник підприємства.

Нагадаємо, перевезення пасажирів було припинено 23 листопада 2021 року.

За його словами, зараз у п’ятницю а неділю організовані перевезення пасажирів до Києва. Набирається не більше 12 осіб.

«У нас є плани запуститися і зробити кілька рейсів під час свят. Але з 6-7 січня, можливо, знову зупинимось, через указану проблему», - акцентував Владислав Ареф’єв.

Перевізник відновить рейси до Києва найближчим часом, приблизно, з вівторка- середи.

Міський голова Юрій Фомічев звернувся до славутичан та усіх ЗМІ  тримати з'язок з перевізником та потім розповсюдити цю інформацію, щоб славутичани змогли в комфортних умовах здійснити поїздки до Києва та Чернігова. Але в подальшому, якщо не буде пасажиропотоку, перевезеня організувати буде тяжко.

Пленарне засідання сесії депутатів Славутицької міської ради триває, долучитися до нього можна в онлайн-перегляді за посиланням  https://www.youtube.com/watch?v=zyIq_D2_RCQ

 

Олександра Латишева

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: