Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Освітяни Славутича підсумовують результати першого семестру

Освітяни Славутича підсумовують результати першого семестру фото

У четвер, 16.12.2021, відбулося засідання ради керівників закладів освіти міста Славутича. Освітяни підвели підсумки першого семестру навчального року, говорили про реплізацію начальних та міських програм, про підготовку до ЗНО, стан захворюваності на COVID-19 та проти епідеміологічні заходи, участь ІІІ етапі шкільних олімпіад тощо.

Про це повідомляє управління освіти і науки Славутицької міської ради на своїй сторінці у facebook.

Т.в.о.начальника управління освіти і науки Людмила Живець доповіла про реалізацію Програми розвитку системи освіти міста Славутича на 2019-2021 роки. Інформувала про використання коштів державної субвенції на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти "Нова українська школа" у 2021 році. Субвенція використана в повному обсязі на закупівлю меблів, дидактичних матеріалів та комп'ютерного обладнання для перших класів.

Головний спеціаліст управління освіти і науки Галина Сополєва акцентувала увагу на  особливостях проведення ЗНО-2022.

Підсумували результати проведення моніторингу прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти та надали рекомендації щодо усунення недоліків, виявлених під час моніторингу, спеціалісти управління освіти Валентина Заікіна та Галина Сополєва.

На засіданні розглянули актуальні питання організації освітнього процесу: закінчення І семестру 2021/2022 навчального року; стан захворюваності у закладах освіти, проведення протиепідемічних заходів; проведення ІІІ етапу конкурсів та олімпіад. Обговорили питання щодо участі у громадському конкурсі-огляді стану умов і охорони праці в закладах освіти Київської області, а також участі в реалізації проекту "Славутич - міжрегіональна велорекреація для оздоровлення та відпочинку", реалізації проектів міської програми "Молодіжний бюджет участі".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: