Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутичанки-лідерки! Це – для вас!

Славутичанки-лідерки! Це – для вас!  фото

Агенство регіонального розвитку організовує чергову зустріч у колі жінок-славутичанок, які є лідеркам у своїй справі та мають ідеї, що хочуть реалізувати, об’єднавшись з коліжанками.

21 грудня (це вівторок) о 18:00 розпочнеться подія, яка не залишить вас байдужою - це буде «світове кафе»! Запевняють організатори заходу.

У програмі зустрічі: надихаючі спікерки, смачний кулінарний майстер-клас від Олександри Волкової, святкові поради від візажистки Альони Пугач, розмова про те, як формулювати цілі та досягати їх з психологинею Діною Піщуліною.

Під час події працюватиме професійна фотографиня Анна Темнікова, тому ми пропонується потенційним учасницям дотриматися урочисто-ділового, але комфортного дрес-коду.

Подія буде закритою, на секретній локації та без використання мобільних телефонів впродовж 1,5-2 годин спілкування. Такі умови жіночої вечірки створюються за для того, щоб вони відпочили від «інформаційного шуму» та насолодилися живим спілкуванням!

А головне – зустріч з лідерками Славутича, потенційними діловими партнерками для створення у подальшому спільних цікавих проєктів. А також передноворічний нетворкінг.

Ціна за участь у події - орієнтовно 300 грн. Частина коштів піде на благодійність.

У разі зацікавлення та для запису до участі - телефонуйте: 050 353 11 35 -  Олена Вялько, начальник департаменту стратегічного розвитку, промоції та туристичної гостинності КП "Агентство регіонального розвитку" м.Славутич.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: