Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич: обережно, ожеледиця!

Славутич: обережно, ожеледиця! фото

У Славутичі ранок сьогоднішнього дня більше нагадував вишукану склянну композицію. Дороги, тротуари, газони, дерева і, навіть, самі будівлі були вкриті льодом. Все застигло, немов у зимовій казці...

Про погіршення погодних умов у нашому регіоні ще напередодні попереджали синоптики. Передбачалася ожеледиця на дорогах.

Починаючи з 4:30  комунальники почали посипади дороги і тротуари міста піщано-сольовою сумішшю. Працюють і до нині. Славутицькі комунальні служби роблять усе можливе аби убезпечити від травмування населення і  пошкодження автотранспорту у тому числі.

За повідомленням КНП «Славутицька міська лікарня», починаючи з ночі до травмпункту лікарні звернулося 5 осіб. З них – одна дитина. Всього протягом грудня було 22 звернення про травмування.

Велике прохання: автовласники і водії, будьте уважними на дорогах та не залишайте авто на шляху руху комунальної спецтехніки!

Пішоходи, будьте обережними! Намагайтеся рухатися повільно, уникайте небезпечних ділянок, на дорожних переходах давайте першість руху автотранспору. Через ожеледицю гальма не завжди спрацьовують вчасно. По можливості, у негоду не виходьте з дому без гострої потреби.

Бережіть себе! Береженого й бог береже!

 

Олександра Латишева

Фото: Роман Варфоломієв

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: