Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицьку школу №1 заміновано?

Славутицьку школу №1 заміновано? фото

8 грудня на електронну пошту Славутицького закладу загальної середньої освіти №1 прийшло анонімне повідомлення про те, що о 12:00 школу буде підірвано.

Відповідно до правил реагування у надзвичайних ситуаціях адміністрацією закладу прийняті усі міри. Запевнили в управлінні оствіти і науки Славутицької міської ради. Заходи проводяться спільно з поліцією та надзвичайниками.

« Учнів 1-4 класів евакуйовано до Палацу дітей та молоді, учнів 5-11 класів – до КЗ «Кіноконцертний комплес». У прииіщенні школи нема нікого. Територія школи обгорожена,» - повідомила начальник управління освіти і науки Людмила Живець.

Повідомлення про ймовірне замінування навчального закладу надійшло до 63-ДПРЧ (м.Славутич) о 10:25. З 10:34 до 10:45 тривала евакуаціяшколи спільно зі службами міста. Евакуйовано близько 500 чоловік, біля школи організоване чергування. Інформує пресслужба 63-ДПРЧ.

За словами начальника відділення №2 Вишгородського РУБ Владислава Ціося, всіх евакуйовано, працівниками поліції проведено обстеження споруди школи, тепер очікують на вибухово-технічну службу з області.

За результатами обстеження вибухотехніків стало відомо, що у закладі ніяких вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Вадим Зуй підсумував, що всі служби міста спрацювали вчасно, злагоджено та відповідно до інструкцій НС. Щодо подальших дій - триває слідство.

"Національною поліцією відкрите провадження у цій справі. Винуватці будуть наказані. За такі вчинки у нашій державі передбачається кримінальна відповідальність", - акцентував В.Зуй.

Ми будемо цікавитись, як відбувається розлідування даної справи, і розповідати про це на нашому сайті.

Олександра Латишева

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: