Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич формує єдиний Календар спортивних змагань та зборів на 2022 рік

Славутич формує єдиний Календар спортивних змагань та зборів на 2022 рік фото

Вже розпочато процес створення календарного плану спортивних подій у Славутичі на 2022 рік. Інформуємо тренерів, спортивні клуби та спортивні федерації міста та України про наявність у місті Славутичі потужної спортивної бази для розміщення та проведення тут зборів, турнірів та змагань тощо та готовність до усілякої консультаційної, логістичної підтримки на всіх етапах.

Запрошуємо спортсменів, тренерів запланувати дату на змагання, збори на 2022 рік у формі https://forms.gle/JibN2Kz816FCbR7U8 або відвідати наше чудове місто своєю спортивною командою як туристи.

В арсеналі міста:

 Спортивний комплекс “Олімпієць” загальною площею 2122,0 кв.м, який може використовуватися під будь-який вид спорту, для проведення масових змагань всеукраїнського та міжнародного рівня.

🟢 5 фізкультурно-оздоровчих комплексів кожен з них приблизною площею 950 кв.м і висотою 9 м, обладнаний під певні види спорту всім необхідним інвентарем.

🟢 2 басейни по 25 метрів один з яких повністю обладнаний для маломобільних груп населення.

🟢 Кінно-спортивна база що знаходиться в 4 км від міста надає послуги прокату коней, фотосесії та співпрацює з реабілітаційним центром міста разом надаємо послугу іпотерапії.

🟢 Перлиною спортивної інфраструктури є яхт-клуб «Білі крила», що знаходиться в 10 км від міста (15 хв машиною) на території яхт-клубу можна гарно провести час та відпочити в альтанках з мангалами, взяти на прокат човен з веслами, або організуватись на риболовлю.

Детальна інформація із фото по кожному з об’єкту є за посиланням https://slavutich-ufkst.blogspot.com/

🌳 Місто - рекреація в сосновому лісі, ранкові пробіжки по околицях міста або в лісі принесуть задоволення. Є можливість скористатися сольовою кімнатою з використанням соляних каменів та подрібнених солей із Артемівська та Солотвіно, а також іонного галогенератора «Соляна шахта»; замовити цікаву екскурсію містом Славутичем або тур до Чорнобильської зони відчуження (особам з 18 років); провести тренінги з тімбілдінгу тощо.

Для проживання. В місті є 4 хостели (від 120 грн), готель (від 830 грн) та приватний сектор (від 450 грн).

Харчування. Зазвичай середній чек спортивного меню складає від 70-120 грн.

Детальний опис з фотографіями де поїсти/де пожити та як розважитися у Славутичі https://visitslavutych.com/categories/stay/.

Запрошуємо спортсменів, тренерів запланувати дату на змагання, збори на 2022 рік або відвідати наше спортивне місто як туристи!

Контактна особа: Шаніна Лідія, начальник відділу молоді та спорту Славутицької міської ради 04579 3-00-11 * 139

#славутич #спорт

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: