Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

7 грудня – День місцевого самоврядування

7 грудня – День місцевого самоврядування фото

7 грудня – День місцевого самоврядування – це свято не тільки самоврядних органів, депутатів, а й свято кожного громадянина, хто вболіває, дбає про розвиток власної громади. Самоврядування відіграє важливу роль у розвитку демократії, є дієвим засобом у відстоюванні інтересів громад. Робота в органах місцевого самоврядування завжди вимагає відповідальності, мудрості, професіоналізму, толерантності.

У цей день вітаю з професійним святом усіх працівників Славутицької міської ради. Дякуючи вам забезпечується надання освітніх та адміністративних послуг, вчасно робляться платежі і виплати, приймаються архітектурні рішення, вирішуються юридичні питання, комунального господарства, благоустрою, землеустрою, охорони дитинства, безпеки населення, вчасно надаються відповіді на листи, розповсюджується інформація про події у місті, проводяться мистецькі й спортивні заходи, примножується міський архів, реалізуються міські програми та проєкти, готуються важливі рішення, що спрямовуються на покращення умов життя у місті.

Сьогодні особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали частину своєї душі в його становлення та розвиток.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, компетентність, активну громадську позицію і терпіння.

Бажаю усім, хто працює на благо громади, відстоює її інтереси, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх життєвих мрій і сподівань. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку нашого міста!

З повагою

Міський голова Юрій Фомічев

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: