Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Обережно! Ожеледиця!

 Обережно! Ожеледиця! фото

Водіїв попереджають про погіршення погодних умов з вечора 30 листопада на ранок 1 грудня. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернігівській області. Очікується коливання показників з мінуса на плюс. Місцями опади. Це може спричинити ожеледицю на автошляхах.

Дорожнє господарство перебуватиме в режимі чергування. За необхідності проводитимуться роботи з обробки покриття протиожеледними матеріалами.

Водії, завжди враховуйте погодні умови при плануванні поїздок та раціонально оцінюйте обстановку на дорозі! Просимо вас бути уважними та обережними за кермом при погіршенні погодних умов! Обирайте безпечну швидкість руху, тримайте дистанцію з іншими транспортними засобами. Не допускайте різкого гальмування та ризикованих маневрів, знижуйте швидкість перед населеними пунктами та пішохідними переходами. Гальмівний шлях на промерзлому та мокрому покритті є тривалішим, і можна не встигнути вчасно зупинитися! Автівки вже слід перевзути у зимову гуму. Попереджають а автодорі.

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах загального користування державного значення та надання інформації про стан проїзду Служба автодоріг у Чернігівській області має цілодобову гарячу лінію:

(0462) 661-893, 941-141 - зі стаціонарного;

0952714374 - з мобільного.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: