Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Скоро у Славутичі будуть оформляти посвідчення водія та реєструвати технічні засоби

Скоро у Славутичі будуть оформляти посвідчення водія та реєструвати технічні засоби  фото

До Славутича з робочим візитом завітав начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Чернігівській області – Сергій Лук’янчук, в результаті якого у славутицькому ЦНАПІ зовсім скоро можна буде оформити посвідчення водія, зареєструвати новий технічний засіб чи встановлення в авто газового обладнання.

 

Сергій Лук’янчук відвідав Центр надання адміністративних послуг, де оглянув робочу станцію для оформлення та видачі посвідчення водія і державної реєстрації транспортних засобів. Це програмно-апаратний комплекс, який складається з принтера Toppan CP500 з безконтактним енкодером, що дозволяє друкувати на місці посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу на пластикових картках.

Потім відбулась зустріч Сергія Лук’янчука з мером міста Славутича Юрій Фомічев. У результаті підписано Узгоджене рішення, метою якого є організація співробітництва у сфері надання адміністративних послуг, що надаються територіальними органами з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ через ЦНАП. Про це інформує Славутицька міська рада у facebook.

У повідомленні наголошується, що уже зовсім скоро у ЦНАПі Славутича можна буде:

- провести реєстрацію нового транспортного засобу (без огляду)

- отримати нове посвідчення водія замість втраченого або викраденого

- зробити обмін посвідчення водія (без складання іспитів)

- провести перереєстрацію транспортного засобу, у зв’язку зі зміною найменування та адреси юридичних осіб, прізвища, імені чи по батькові, місця проживання фізичних осіб, які є власниками транспортних засобів.

- зареєструвати встановлення газового обладнання.

Нагадаємо, Центр надання адміністративних послуг м. Славутич надає широкий спектр адміністративних послуг та постійно працює над Їх розширенням, доступністю та якістю надання.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: