Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Мурал на Київському закінчено!

Мурал на Київському закінчено! фото

Художники Віталій та Олена Гідеван lena_noyna підвели риску під своєю черговою творчою роботою на фасаді будинку №3 Київського кварталу. Подружжя Гідеван досить відоме у країні. Створений молодими художниками мурал на даху ТРЦ Gulliver потрапив до Книги рекордів України, став відомим арт-об’єктом, що намальований на самій великій висоті в країні –140м.

Над створенням муралу «Славутич – зв'язок поколінь» працювало чимало творчих особистостей: автор проєкту Бюджету участі – Василь Ретунський, організатор і натхненник, голова громадської організації «Переможці Чорнобилю» – Валентина Ретунська, автор ескізу, викладач Київського національного університету технології та дизайну – Катерина Сербінова, ідею малюнку подарувала Діана Васіна. Вчасно виконала свої роботи і підрядна організація (Олег Куць).Фінансується проєкт за рахунок місцевого бюджету.

Новий мурал присвячений Славутичу, тут можна побачити всі відомі пам’ятки міста і Ангела, що оберігає своє місто. Як повідомила Валентина Ретунська, то вона вже має задум намалювати мурали у кожному кварталі, з врахуванням національного колориту кожного, та як знак вдячності будівельникам, що збудували місто.

А ще сьогодні Славутич отримав подарунок від Віталія та Олени Гідеван. У Київському кварталі, біля нового спортивного майданчика, з’явився веселий єнот, який буде дарувати позитивні емоції всім, хто знаходиться поряд. Єнотів подружжя залишає як дарунок у всіх місцях, де вони створюють мурали.

Дякуємо!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: