Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як втілюються в життя проекти бюджету участі

Як втілюються в життя проекти бюджету участі фото

Шановні славутичани та учасники процесу Бюджет участі! Ваша активність росте з кожним роком і це факт! Ви переконуєтесь, що усі разом ми можемо змінити на краще наше місто, адже Ваша участь в житті громади є надзвичайно важливою. Кожного року ми прагнемо до оперативного інформування славутичан про хід реалізацію проєктів Бюджету участі. Ми зв’язалися із авторами минулорічних проєктів –проєкти знаходяться на різних стадіях реалізації з певних причин.

На сьогоднішній день повідомляємо наступне:

Проєкт № 4 «Бюро знахідок Славутича» – проєкт знаходиться в стані реалізації. На даний час придбана частина обладнання, а саме: ноутбук, принтер, мережевий фільтр та телефон. На даний час триває узгодження по придбанню інших позицій проєкту. Проєкт реалізовано на 52 %.

Проєкт № 11 «Вуличні ремонтні станції для велосипедів» – проєкт знаходиться на фінальній стадії реалізації. Проведено закупівлю через систему Прозоро та підписано договір на постачання. Відібрано локації місця, підготовлені місця для встановлення ремонтних станцій. В найближчий час планується встановлення. Проєкт реалізовано на 90%.

Проєкт № 18 «Місто-сад» – проєкт знаходиться на фінальній стадії. Всі елементи придбані. Частину конструкцій встановлено. Проєкт реалізований на 90%.

Проєкт № 8 «Активне місто» – фактична реалізація проєкту не розпочато Очікується затвердження перерозподілу коштів.

Проєкт № 1 «WI-FI комфорт-зона Славутицької поліклініки» – проєкт реалізовано на 100 %.

Проєкт № 12 «єVoda у сухому озері» – проєкт знаходиться на фінальній стадії. Будівництво бетонних каналів завершено. Всі елементи проєкту придбані. В найближчий термін очікується встановлення. Проєкт реалізований на 90 %.

Проєкт № 14 «Затишний дворик у Київському» – проєкт знаходиться на початковій стадії реалізації. Підписано договір на демонтаж відповідно проєкту та у зв’язку із зростанням вартості проведено закупівлю окремої частини обладнання. Очікується фінансування робіт.

Проєкт № 5 «Облаштування зони відпочинку із безхатніми тваринами» – проєкт знаходиться в стадії реалізації. Проведено демонтаж відповідно до плану. У зв’язку із збільшенням вартості деяких елементів проєкту ведеться коригування, після чого розпочнеться процедура підготовки документів для проведення закупівлі через систему Прозоро.

Сподіваємося, що й надалі Ваша активність та креативність будуть лише зростати, а місто – отримувати нові яскраві ідеї та результати їх втілення у життя.

Офіс підтримки громадських ініціатив (Проспект Дружби Народів, 7, БК Енергія, ІІ поверх).

Контактна інформація: 050 353 11 35, 2 22 50

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: