Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відкритий чемпіонат Чернігівської області з шахів

Відкритий чемпіонат Чернігівської області з шахів фото

Пройшли відкриті змагання Чернігівської області з шахів серед учасників бойових дій. 2 жовтня 2021 року у місті Чернігів відбувся відкритий чемпіонат Чернігівської області з активних шахів серед учасників бойових дій. Чемпіонат проведено з метою популяризації шахів у Чернігівській області та Україні, підвищення спортивної майстерності учасників, створення умов для комунікації між учасниками бойових дій, розвитку нових соціальних зв’язків між ними.

В заході взяли участь 11 шахістів, які представляли міста Бровари, Кропивницький, Чернігів та громади Чернігівської області.

Боротьба виявилась напруженою. У підсумку, лише за допомогою додаткових показників, вдалось виявити переможця. Ним став житель міста Кропивницький Василь Ляшенко, друге місце зайняв броворчанин Вадим Марченко, третій приз, також за додатковими показниками, – Андрій Леоненко (місто Чернігів).

Учасники змагань висловили сподівання, що подібні заходи стануть регулярними.

Співорганізатори турніру: Соціально-психологічний центр м. Славутич та СМГО «Центр розвитку громади» за підтримки Первинної профспілкової організації ДП НАЕК «Енергоатом».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: