Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відзначили День туризму

У Славутичі відзначили День туризму фото

27 вересня у Славутичі святкували День Туризму відкриттям нового приміщення Туристично-інформаційного центру. Разом зібралися підприємці сфери гостинності, щоб привітати місто з відкриттям ТІЦ , а один одного з професійним святом. Після вступного слова від директорки Агентства регіонального розвитку м.Славутича Арини Старовойтової та презентації послуг та перших результатів діяльності ТІЦ від фахівчині з туристичного обслуговування Кристини Бельченко, із вітальною промовою виступив міський голова Юрій Фомічев. Міський голова підкреслив важливість відкриття ТІЦ як вхідної точки на мапі подальшого розвитку локальної туристичної індустрії, побажав успіхів підприємцям сфери туризму.

Міський голова підкреслив важливість відкриття ТІЦ як вхідної точки на мапі подальшого розвитку локальної туристичної індустрії, побажав успіхів підприємцям сфери туризму.

В рамках співпраці між приватними сектором та владою був підписаний важливий Меморандум про взаєморозуміння і співпрацю щодо цілей сталого розвитку між Славутицькою територіальною громадою, Агентством регіонального розвитку м.Славутича та компанією "Севен Грем".

Відзнаки "Ексклюзивний партнер ТІЦ" отримали Ігор Папкович, Катерина Волкова, Олег Соломатін та Юрій Оленич, які активно співпрацюють з ТІЦ у продажу сувенірів з айдентикою міста.

Переможницею конкурсу "Славутич в очах туриста" стала колишня славутичанка, а нині мешканка м.Вісагінаса (Литва) Наталія Томша.

Відбувся розіграш туристичної поїздки від ФОП Руслана Шагова. Переможцем став щасливий номер 79.

Нагадаємо, що цього ж дня раніше відбулася безкоштовна екскурсія містом від ТІЦ й колективу ТІЦ було дуже приємно отримати у подарунок видання "Абетка Славутичанина" від його авторки Ірини Терещенко, яка також стала учасницею екскурсії. Всі учасники екскурсії отримали невеличкі сувеніри від ТІЦ.

На цьому подарунки не закінчилися - приємні сюрпризи та вітання отримала команда Агентства регіонального розвитку та ТІЦ від адміністрації готелю "Славутич", турагентства "Чорнобильвнешсервис", відділу міжнародного співробітництва та інформації ДСП ЧАЕС та багатьох інших.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: