Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міський голова захищає не просто підприємця Репеха Ю.В., а захищає принципи рівних можливостей усіх підприємців міста

Виконавчий комітет на засіданні 17.12.2014 року заслухав Звіт робочої групи з питання функціонування управління нерухомим майном комунальної власності. Доповідав про висновки та пропозиції комісії голова робочої групи депутат Фомічев Ю.К. Він зазначив...

Володимир Удовиченко
Виконавчий комітет на засіданні 17.12.2014 року заслухав Звіт робочої групи з питання функціонування управління нерухомим майном комунальної власності.

Доповідав про висновки та пропозиції комісії голова робочої групи депутат Фомічев Ю.К. Він зазначив, що дії керівництва КП «Агенства регіонального розвитку» створили нерівні правила для підприємців, що є прямим порушенням статутної діяльності даного підприємства. Робоча група вважає, що для запобігання ситуації виникнення конфлікту інтересів необхідно вжити всіх невідкладних заходів для не повторення подібної ситуації в подальшому.

Враховуючи рішення міської ради від 21.11.2-14 № 1576-50-VI міський голова видав розпорядження про припинення дії контракту від 25.03.2014 , укладеного з директором комунального підприємства «Агенство регіонального розвитку» Славутицької міської ради Нікітенко Л.М. За згодою сторін звільнилася з роботи виконавчий директор КП «АРР» Гантімурова Н.А. та юрист цього підприємства Миргородова Т.В. Виконання обов’язків директора комунального підприємства покладено цим розпорядженням на заступника директора КП «АРР» Осіпову С.В., яка повинна внести пропозиції щодо оптимізації штатного розпису підприємства та рекомендації щодо ефективності роботи. На засіданні виконавчого комітету 17.12.2014 року був представлений і новий заступник КП «АРР» - випускник факультету міжнародних відносин Львівського національного університету ім.Івана Франка Дмитро Корчак.

Надійшло рішення і Господарського суду Київської області. Суд визнав недійсним договір оренди нерухомого майна від 9 грудня 2013 року №245-Д та зобов’язав повернути майно. Відділ комунальної власності, послуг і приватизації управління економіки та соціального розвитку міста виконавчого комітету Славутицької міської ради оголосив відкритий конкурс на право оренди 1-го поверху будівлі універсаму «Дніпро» - загальна площа 216 м2.- колишнє приміщення «Будмаркету».

Але 18.12.2014 року на рішення господарського суду Київської області зареєстрована апеляційна скарга приватного підприємства «Славутич Квант». Тому оголошений конкурс призупиняється до прийняття остаточного судового рішення.

Прийнято рішення організувати обговорення висновків та пропозицій робочої групи на спеціальному засіданні постійних комісій ради з питань підприємництва та приватизації та з питань реформування житлово-комунального господарства з подальшим винесенням даного питання на чергову сесію міської ради. Міський голова Удовиченко В.П. підтвердив думку членів робочої групи, що КП «АРР» порушило не тільки вимоги законодавства України, а і морально-етичні норми. І це не припустимо у місті, де впроваджується Кодекс етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади.
Він запевнив про підтримку підприємців у час нелегких випробовувань економічних негараздів, тому що це його філософія економічної політики. І в ситуації, що склалася міський голова захищає не просто Репеха Ю.В. , а захищає принципи рівних можливостей усіх підприємців міста.

Управління інформації та електронного врядування
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: