Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Консультаційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги

Консультаційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги фото

21 вересня 2021 року діяв консультаційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги у приміщенні Вишгородського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в м. Києві та Київській області. Прийом здійснювала заступник начальника відділу Славутицьке бюро правової допомоги Наталія Новик. За правовою консультацією звернулося три особи, яким були надані роз’яснення щодо можливості та процедури отримання соціального житла, порядок стягнення моральної шкоди за цивільним позовом у кримінальному провадженні, порядок укладення трудового договору та різниця між трудовим договором та цивільно-правовою угодою.

Також, Наталія Новик, спільно з фахівцем із соціальної роботи Лілією Удовенко та старшим інспектором Вишгородського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в м. Києві та Київській області Андрієм Карандою для підоблікових осіб провели профілактичну бесіду на тему «Заходи щодо запобігання та протидії домашньому насильству».

Окрім того, Наталія Новик проінформувала відвідувачів та працівників установи про перелік юридичних послуг, які можна отримати у Славутицькому бюро правової допомоги.

По закінченню заходу, залишила у приміщенні установи інформаційні матеріали правового характеру системи безоплатної правової допомоги.

Нагадуємо, за отриманням консультації та захистом своїх прав мешканцям міста Славутич можна звернутись до Славутицького бюро правової допомоги за адресою: м. Славутич, Московський квартал, 12, тел. (04579) 2-01-35, (04579) 2-01-50 щоденно, крім вихідних, або до Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: м. Чернігів, пр.-кт. Миру, 49-а, тел: (0462) 77-51-68.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: