Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Оперативна інформація щодо Covid-19 в Славутичі

Оперативна інформація щодо Covid-19 в Славутичі фото

Два роки тому Covid-19 різко змінив життя усього людства. У зв’язку з пандемією коронавірусної хвороби розпочались активні пошуки дієвих засобів запобігання розповсюдженню вірусу. Один із них – вакцина. Славутич долучився до масової кампанії з вакцинації ще у березні цього року. Наразі у місті вакциновано 10 177 жителів, що складає трохи більше 40% населення.

Уряд прогнозує введення жовтої карантинної зони на території України вже наприкінці вересня, що ставить під загрозу роботу славутицьких закладів освіти, адже для жовтої зони допустимим є показник вакцинування 80% працівників закладу. Ризик поширення інфекції дуже високий серед організованих колективів, що робить їх пріоритетною групою населення для проведення вакцинації.

У Славутичі ситуація із захворюваністю поки що стабільна. Станом на 13 вересня підтверджених випадків захворювання – 9, контактних осіб – 14, госпіталізовано – 0. З початку карантину захворіло – 2033, одужало – 2004, померло – 20.

У центрі вакцинації може зробити щеплення кожен бажаючий. Різна вакцина є в наявності в достатній кількості, тож запрошуємо всіх до центру вакцинації, що знаходиться у приміщенні поліклініки, 220 каб., тел. для довідок 099-344-74-60.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: