Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Туристично-інформаційний центр тепер у новому приміщенні

Туристично-інформаційний центр тепер у новому приміщенні фото

Ми раді вам повідомити, що наш Туристично-інформаційний центр відкрився у новому приміщенні – відтепер ми працюємо у будівлі Кіноконцертного комплексу за адресою Центральна площа, 9 м.Славутич. Сьогодні, 03 вересня, у Кіноконцертному комплексі відбулися урочистості з нагоди Дня підприємця. Більше 20 підприємців були нагороджені подяками та відзнаками різного рівня. Важливою подією урочистостей стало відкриття нового приміщення Туристично-інформаційного центру.

Роботу ТІЦ презентувала директорка КП Агентство регіонального розвитку м.Славутича Арина Старовойтова, адже центр функціонує як підрозділ у структурі Агентства вже з 2020 року, а відкриття окремого приміщення ТІЦ - це важливий крок на виконання Стратегії розвитку міста до 2025 року, де туризм обраний одним з пріоритетів економічного розвитку міста.

Фахівець з туристичного обслуговування Кристина Бельченко під час блискучої презентації роботи ТІЦ розповіла, що тут можна буде отримати вичерпну інформацію про туристичні маршрути міста та регіону, замовити екскурсію Славутичем або до Чорнобильської Зони, отримати консультацію щодо закладів харчування, проживання, руху громадського транспорту та розваг, придбати сувенірну продукцію. Незабаром у ТІЦ також буде працювати проєкт Бюджету участі «Бюро знахідок».

Колектив Агентство регіонального розвитку м.Славутич був радий отримати привітання від перших відвідувачів, колег та партнерів, які реально та віртуально приєдналися до урочистого відкриття ТІЦ.

І одразу хочемо заспокоїти всіх фанатів туристичного розвитку міста Славутича та регіону – ми плануємо принаймні тричі у найближчі три місяці проводити подібні дні відкритих дверей та презентації діяльності ТІЦ під час усіх подій в рамках проєкту Славутич - Мала культурна столиця України-2021

Запрошуємо до Славутича – міста нових ідей, подій, людей!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: