Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Підозра чоловіку з приводу носіння забороненого предмету

Підозра чоловіку з приводу носіння забороненого предмету фото

Поліція нашого міста повідомила про підозру чоловіку, який носив при собі заборонений предмет - кастет Під час патрулювання міста Славутич, у вечірню пору доби, працівники відділення поліції №2 Вишгородського районного управління поліції, зупинили чоловіка, який поводив себе підозріло. У ході розмови з правоохоронцями, чоловік нервував та постійно тримався за сумку. Під час поверхневого ....

Поліція нашого міста повідомила про підозру чоловіку, який носив при собі заборонений предмет - кастет

Під час патрулювання міста Славутич, у вечірню пору доби, працівники відділення поліції №2 Вишгородського районного управління поліції, зупинили чоловіка, який поводив себе підозріло. У ході розмови з правоохоронцями, чоловік нервував та постійно тримався за сумку. Під час поверхневого огляду, у сумці чоловіка поліцейські виявили кастет.

Правоохоронці вилучили та направили на експертизу заборонений предмет. Правопорушником виявився 35-річний мешканець Чернігівської області.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили чоловіку про підозру за ч.2 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі та строк до трьох років.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: