Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Детальніше про реконструкцію нашого критого басейну

Детальніше про реконструкцію нашого критого басейну фото

У нашому місті триває реконструкція критого басейну, збудованого в 1988 році. Це один із спортивних магнітів Київщини, який модернізується у рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”. Про це KV стало відомо з повідомлення КОДА з посиланням на очільника Київської облдержадміністрації Василя Володіна. “Міський басейн мав значний попит не лише в жителів ...

У нашому місті триває реконструкція критого басейну, збудованого в 1988 році. Це один із спортивних магнітів Київщини, який модернізується у рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”.

Про це KV стало відомо з повідомлення КОДА з посиланням на очільника Київської облдержадміністрації Василя Володіна.

“Міський басейн мав значний попит не лише в жителів Славутича. У місто, щоб скористатись його послугами, також приїжджали і люди з сусідньої Чернігівської області. Середня відвідуваність об’єкта складала 1700 чоловік щомісяця. Проте басейн був зовсім не пристований для малобільних груп населення. У проєкті всі ці нюанси враховані, тож реконструкція проходитиме з дотриманням норм інклюзивності”, – акцентував Василь Володін.

Проєкт передбачає капітальний ремонт всіх приміщень, включаючи технологічний підвал і всі санітарні блоки, а також повну заміну водопровідних, опалювальних і вентиляційних систем. Окрім цього, в будівлі проведуть нову пожежну сигналізацію та електромережу.

“Для комфортності осіб із інвалідністю в будівлі розширять дверні пройоми, між поверхами встановлять підйомники. Коридори також будуть достатньо широкими, щоб по ним могли вільно пересуватись люди на візках”, – зазначив Василь Володін.

Період реалізації проєкту розрахований з 2021 по 2022 рік. Загальна вартість проєкту становить 43,4 млн грн.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: