Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Головне з позачергового пленарного засідання

Головне з позачергового пленарного засідання фото

На позачерговому пленарному засіданні сесії міської ради депутати Славутицької міської ради розглянули два питання. Більшістю голосів прийнято звернення до Вищої ради правосуддя, Державної судової адміністрації України, Комітету Верховної Ради України з питань правової політики, народного депутата України Ольги Василевської-Смаглюк, ....

На позачерговому пленарному засіданні сесії міської ради депутати Славутицької міської ради розглянули два питання.

Більшістю голосів прийнято звернення до Вищої ради правосуддя, Державної судової адміністрації України, Комітету Верховної Ради України з питань правової політики, народного депутата України Ольги Василевської-Смаглюк, з проханням про збереження особливого статусу Славутицького міського суду Київської області, як окружного суду, без приєднання до інших судів Київської або іншої області.
Одноголосно депутати підтримали внесення змін до Меморандуму про співпрацю в рамках реалізації програми USAID «Мріємо та діємо» між Славутицькою міською радою, Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) та громадською організацією «Молодь.Слав.ЮА.
У ході реалізації проекту, за рахунок грантових коштів (максимальна сума 25 тис. дол. США ), передбачається оплата витрат за розробку проєктно-кошторисної документації, облаштування пандусу при вході до Будинку культури, ремонт центральної вхідної групи та вхідної групи до приміщення молодіжного простору, ремонт двох санвузлів на першому поверсі, з урахуванням потреб маломобільних груп населення, повну заміну батарей у молодіжному просторі з урахуванням площі приміщення та енергоефективності, придбання меблів та обладнання для змістовного наповнення молодіжного простору.
Програма «Мріємо та діємо» розрахована на 5 років та передбачає також низку молодіжних заходів, навчань, обміном досвідом, що у підсумку підвищить ефективність молодіжної роботи та якість молодіжної політики на місцевому та національному рівні, а також посилить лідерський потенціал молоді бути драйверами сучасної демократичної української ідентичності.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: