Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зустріч у Квадраті з Ольгою Котюх

Зустріч у Квадраті з Ольгою Котюх фото

Майстриня Славутича ОЛЬГА КОТЮХ на теплій зустрічі яка відбулася у City-квадраті, розповіла свою творчу історію та провела майстер- клас. ЇЇ умілі руки завжди творять дива, особливо, коли справа стосується творчості. У п'ятницю, 9 липня вона захопила учасників зустрічі темою "Вечірнє місто". Як бачите і дорослі, і діти, комбінуючи ....

Майстриня Славутича ОЛЬГА КОТЮХ на теплій зустрічі яка відбулася у City-квадраті, розповіла свою творчу історію та провела майстер- клас.
ЇЇ умілі руки завжди творять дива, особливо, коли справа стосується творчості. У п'ятницю, 9 липня вона захопила учасників зустрічі темою "Вечірнє місто". Як бачите і дорослі, і діти, комбінуючи різні техніки і матеріали, в своїх роботах передали настрій.

Кожен майстер має свій почерк. Цікавий він у Ольги.
Спочатку ця ЖІНКА знайшла себе в творчості як флорист-фітодизайнер. Завдяки фантазії, художньому смаку та працелюбності її руками створюються речі, які прикрашають побут, підіймають настрій і несуть тепло рук майстрині.

Вона шиє іграшки, варить мило, робить яскраві листівки на любий смак, оформляє вітрини... Її цікавий АКВА-грим і ТАТУ полюбляють славутичани.
Понад 16 років Ольга вела гурток творчості у Палаці дітей та молоді, а сьогодні її АРТ-майстерня "ХОББІ-МІКС" запрошує охочих на майстер-класи. Натхненником майстрині є її чудова родина, яка підтримує і допомагає їй.

У ОЛЬГИ КОТЮХ багато творчих планів. Побажаємо їй успіхів!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: