Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Екологічне вираження емоцій та почуттів"

"Екологічне вираження емоцій та почуттів" фото

06.07.2021 року спільну інформативну та просвітницьку роботу на тему "Екологічне вираження емоцій та почуттів" з суб'єктами Славутицького міського сектору філії Державної установи «Центр пробації» в м. Києві та Київській області, провели практичний психолог Соціально-психологічного центру м.Славутич, фахівець центру ....

06.07.2021 року спільну інформативну та просвітницьку роботу на тему "Екологічне вираження емоцій та почуттів" з суб'єктами Славутицького міського сектору філії Державної установи «Центр пробації» в м. Києві та Київській області, провели практичний психолог Соціально-психологічного центру м.Славутич, фахівець центру соціальних служб та начальник сектору "Центру пробації".
Психологічна просвіта охоплювала такі теми: процес комунікації та емоції, вираження емоцій, розпізнавання почуттів та техніки контролю емоцій (дихальні вправи та заземлення). В практичній частині клієнти виконали арт-терапевтичну вправу "Колесо балансу життя", яку використовують на тренінгах по особистому зростанню та ефективності.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: