Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Побачила світ книга «7 днів після аварії»

Побачила світ книга «7 днів після аварії» фото

Вже випустили книгу «7 днів після аварії» Книга «7 днів після аварії», як і аналогічний цикл документальних фільмів [https://bit.ly/3jKEMa0], базується на унікальних матеріалах: архівах ЧАЕС, КДБ, матеріалах слідства, післяаварійних розслідуваннях та інтерв'ю учасників ліквідації аварії на 4 блоці ЧАЕС. Спеціалістка ЧАЕС .....

Вже випустили книгу «7 днів після аварії
Книга «7 днів після аварії», як і аналогічний цикл документальних фільмів [https://bit.ly/3jKEMa0], базується на унікальних матеріалах: архівах ЧАЕС, КДБ, матеріалах слідства, післяаварійних розслідуваннях та інтерв'ю учасників ліквідації аварії на 4 блоці ЧАЕС.
Спеціалістка ЧАЕС Олена Семашко провела грандіозну журналістську роботу, яка тривала понад 10 років. За цей час було зібрано близько 50 особистих історій очевидців катастрофи, проаналізовано тисячі сторінок літератури та проведено десятки годин консультацій зі спеціалістами.
Усе це для того, щоб чи не похвилинно відтворити розвиток подій тієї страшної ночі 1986 року від моменту вибуху і протягом наступних 7 днів після нього.
* * *
На жаль, через кілька місяців після виходу 8 частини фільму «7 днів після аварії», його авторка — Олена Семашко — померла.
В пам'ять про колегу її співробітники трансформували увесь відеоцикл в ілюстровану книгу, що налічує понад 200 сторінок.
* * *
У 2021 році відзначалася 35 річниця аварії на ЧАЕС. Видавництво електронної версії книги «7 днів після аварії» — це прояв поваги героїзму ліквідаторів та терпінню їх сімей.
* * *
💾 ЗАВАНТАЖИТИ КНИГУ: bit.ly/3woYnPO

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: