Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Урочистості до Дня національної поліції України

Урочистості до Дня національної поліції України фото

У Вишгороді 5 липня відбулися урочистості до Дня національної поліції України. Виконуючий обов’язки голови Вишгородської РДА Олексій Данчин привітав представників управління поліції району та вручив відзнаки Вишгородської районної державної адміністрації, він зауважив, що співпраця між районною державною адміністрацією і ....

У Вишгороді 5 липня відбулися урочистості до Дня національної поліції України.
Виконуючий обов'язки голови Вишгородської РДА Олексій Данчин привітав представників управління поліції району та вручив відзнаки Вишгородської районної державної адміністрації, він зауважив, що співпраця між районною державною адміністрацією і районним управлінням поліції у напрямку організації правопорядку на території Вишгородщини тільки міцнішатиме.
Міський голова Юрій Фомічев також привітав правоохоронців Славутицького відділу поліції, вручив подяки за службу, сумлінне виконання посадових обов'язків, наполегливу працю у боротьбі зі злочинністю: старшому слідчому Анні Литвиновій, інспектору сектору контролю за обігом зброї Денису Пиленку, старшому уповноваженому відділу кримінальної поліції Сергію Прядку, оперуповноваженому Володимиру Шкляру та начальнику Славутицького відділу поліції Владиславу Ціосю.
Вітаємо усіх працівників Національної поліції України з професійним святом та бажаємо здоров'я, сімейного затишку, підтримки рідних та близьких, а також успіхів у непростій, але такій важливій справі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: