Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Самозахист для початківця

Самозахист для початківця фото

У соціально-психологічному центрі м. Славутича 30 червня відбулося практичне заняття для дітей, членів родин учасників АТО/ООС, юнаків та дівчат міста, діти з багатодітних родин, усіх, хто бажає знати прості навички самозахисту від прояв різноманітних форм насильства. Ольга Мельник, розповила, що таке психічні, сексуальні, ...

У соціально-психологічному центрі м. Славутича 30 червня відбулося практичне заняття для дітей, членів родин учасників АТО/ООС, юнаків та дівчат міста, діти з багатодітних родин, усіх, хто бажає знати прості навички самозахисту від прояв різноманітних форм насильства.

Ольга Мельник, розповила, що таке психічні, сексуальні, фізичні форми насильства. Разом з присутніми, вона навела приклади форм насильства, їх особливості. Наступною частиною цієї зустрічі було знайомство с практичними навичками самозахисту проти фізичної форми насильства.

Для практичного показу засобів самозахисту ведуча запросила до мікрофону представників компанії" Омега консалтинг груп", (це сучасна приватна охорона). При цій компанії працює спортивний клуб дзюдоїстів "Омега".

Представники, тренери клуб "Омега" Тетяно та Віктор розповили присутнім про необхідність знань основ самозахисту, практично показали на манекені елементи самозахисту. Бажаючи в залі мали змогу повторити ці прийоми. На завершення, група представників компанії продемонстрували визволення жінки від бандита, який проник у приватну оселю.

Микола БЕРЕЗКИН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: