Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Страшне ДТП неподалік від нашого міста

Страшне ДТП неподалік від нашого міста фото

Вчора, 30 червня у селі Ведильці Чернігівського району зіткнулися дві автівки. Обидва водії загинули. Як сказала Суспільному речниця поліції області Наталія Слабеняк, поліцейські встановили, що 59-річний мешканець Славутича за кермом BMW 5 рухався дорогою «Славутич – Чернігів». Під час обгону іншої автівки .....

Вчора, 30 червня неподалік від Славутича району зіткнулися дві автівки. Обидва водії загинули.
Як сказала Суспільному речниця поліції області Наталія Слабеняк, поліцейські встановили, що 59-річний мешканець Славутича за кермом BMW 5 рухався дорогою «Славутич – Чернігів». Під час обгону іншої автівки він наїхав на пішохода – 53-річного чернігівця, який йшов по узбіччю зустрічної смуги.

Повертаючись на свою смугу руху, славутчанин зіткнувся з попутним автомобілем Mercedes-Benz В250, обгін якого так і не завершив. Автівки з'їхали в кювет та перекинулись, врізавшись у дерева. Обидва водії загинули на місці.

Пішохода з травмами госпіталізували.

Слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту відкрив провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб)», – сказала Наталія Слабеняк.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: