Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Чорнобилі висадили дерева

У Чорнобилі висадили дерева фото

29 червня у Чорнобилі на вулиці Радянській з'явився новий сквер і стало на 35 дерев більше. Дерева, серед яких є й фруктові, були висаджені у рамках глобального екологічного проєкту «Greening of the Planet» до 35 роковин аварії на Чорнобильській АЕС. Сквер пам'яті жертв катастрофи на Чорнобильській АЕС - як нагадування людству ....

29 червня у Чорнобилі на вулиці Радянській з'явився новий сквер і стало на 35 дерев більше.

Дерева, серед яких є й фруктові, були висаджені у рамках глобального екологічного проєкту «Greening of the Planet» до 35 роковин аварії на Чорнобильській АЕС. Сквер пам'яті жертв катастрофи на Чорнобильській АЕС - як нагадування людству про трагедію що сталася, про її подолання та природу, що відроджується всупереч усім обставинам

Організатором проєкту є український Благодійний фонд Озеленення України Його представники прибули до Чорнобиля й виконали свою місію - висадили дерева у місця, заздалегідь підготовлені працівниками ДСП "ЦППРВ".

Захід відбувався за підтримки Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України Міністерства закордонних справ України та Державного агентства лісових ресурсів України, Державного агентства з управління зоною відчуження, ДСП ЦППРВ, ДП "ЦОТІЗ".

Довідково У рамках Greening of the Planet протягом 10 квітня було висаджено 5,5 млн дерев у 110 країнах світу. Загальна кількість учасників: 2 145 493. З них 559 044 з України та 1 586 449 – світ. Дані результати зафіксовано в Книзі рекордів України світовим досягненням – наймасовіше висадження дерев за одну добу у 110 країнах світу. Категорія: «Масові заходи. Вперше".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: