Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Боксер з нашого міста Данило Рибченко став чемпіоном України з боксу

Боксер з нашого міста Данило Рибченко став чемпіоном України з боксу фото

17-25 травня у м. Білгород-Дністровський відбувся чемпіонат України з боксу серед юнаків 2007-2008 р.н., в якому взяли участь 250 спортсменів з усіх регіонів України. У складі збірної команди Київської області брав участь й славутицький боксер – вихованець відділення боксу КДЮСШ та БК «Гранд» (тренер Ігор Глущенко) – ...

17-25 травня у м. Білгород-Дністровський відбувся чемпіонат України з боксу серед юнаків 2007-2008 р.н., в якому взяли участь 250 спортсменів з усіх регіонів України.
У складі збірної команди Київської області брав участь й славутицький боксер – вихованець відділення боксу КДЮСШ та БК «Гранд» (тренер Ігор Глущенко) – Данило Рибченко. Він провів чотири переможні бої та став чемпіоном України з боксу у своїй віковій категорії!

Надалі Данило, у складі збірної команди України, візьме участь у чемпіонаті Європи, що відбудеться у серпні цього року у Боснії та Герцеговині.
Вітаємо Данила Рибченка, його батьків та тренера з яскравим виступом та бажаємо підтвердити свій рівень на змаганнях вищого рівня!

Відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: