Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Було нагороджено Національний науковий центр радіаційної медицини Національної академії медичних наук України

Було нагороджено Національний науковий центр радіаційної медицини Національної академії медичних наук України фото

Під час 74-ої сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я, Національний науковий центр радіаційної медицини Національної академії медичних наук України було нагороджено Меморіальною премією доктора Лі Чон-Вука в галузі охорони здоров’я. Протягом останніх 30 років, ННЦРМ є провідною установою в Україні, ....

Під час 74-ої сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я, Національний науковий центр радіаційної медицини Національної академії медичних наук України було нагороджено Меморіальною премією доктора Лі Чон-Вука в галузі охорони здоров'я.

Протягом останніх 30 років, ННЦРМ є провідною установою в Україні, яка здійснює наукові дослідження у галузі радіаційної медицини, радіобіології та радіаційної гігієни, включаючи також оцінку впливу Чорнобильської катастрофи на здоров'я населення. Науковий центр співпрацює з ВООЗ в контексті здійснення епідеміологічного моніторингу, медичного спостереження за постраждалими внаслідок Чорнобильської катастрофи та провадження досліджень для аналізу наслідків аварії на здоров'я людей. Дана співпраця триває протягом декількох десятиліть, сприяючи пом'якшенню наслідків Чорнобильської катастрофи та обміну досвідом з міжнародною експертною спільнотою.

Декілька поколінь будуть відчувати на собі руйнівні наслідки аварії на Чорнобильській АЕС, і ННЦРМ допомагає працювати над пом'якшенням їх негативного впливу. Всесвітня організація охорони здоров'я щиро дякує ННЦРМ за співпрацю і сподівається на подальшу спільну роботу. Меморіальна премія доктора Лі Чон-Вука - почесна нагорода, яка заслужена в результаті багаторічної сумлінної роботи, - сказав доктор Ярно Хабіхт, Представник ВООЗ та Голова Представництва ВООЗ в Україні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: