Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Позачергова сесія Славутицької міської ради

Позачергова сесія Славутицької міської ради фото

Одноголосно, 25 детутатів Славутицької міської ради проголосували за рішення про хід розгляду резонансних кримінальних справ На початку засідання міський голова Юрій Фомічев повідомив, що прокуратурою вже подана апеляційна справа щодо ухвали Вишгородського суду від 19 травня 2021 року, щодо зміни запобіжного заходу Стаханову Є.М. обвинуваченому по ч.2 ст. 115 КК...

Одноголосно, 25 детутатів Славутицької міської ради проголосували за рішення про хід розгляду резонансних кримінальних справ На початку засідання міський голова Юрій Фомічев повідомив, що прокуратурою вже подана апеляційна справа щодо ухвали Вишгородського суду від 19 травня 2021 року, щодо зміни запобіжного заходу Стаханову Є.М. обвинуваченому по ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство), з тримання під вартою, на домашній арешт за місцем проживання у Славутичі.

Зважаючи на те, який резонанс викликав цей злочин у місті, сьогодні 24 травня відбулася позачергова сесія Славутицької міської ради. Депутати вирішили звернутися до Генерального прокурора України Ірини Венедіктової про забезпечення належного рівня представництва органів прокуратури у кримінальних провадженнях. Звернення буде адресовано також до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова щодо невідкладного вжиття вичерпних заходів забезпечення на території міста Славутича громадського порядку силами Військової частини 3041 Національної гвардії України, яка дислокується в м. Славутичі.

Звернення надійде до народного депутата України Ольги Василевської-Смаглюк з проханням взяти під особистий контроль хід розгляду порушених кримінальних проваджень, в межах наявних повноважень, з метою їх законного, об'єктивного та неупередженого розгляду та ініціювати обговорення прискорення проведення судової реформи у профільних комітетах Верховної Ради України.

Детально про 5 позачергову сесію Славутицької міської ради VIIІ скликання за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=EigHOtlZXTQ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: