Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбувся перший легкоатлетичний пробіг

24 квітня, виключно для славутичан, відбувся легкоатлетичний пробіг до 35-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС. 76 учасників у трьох вікових категоріях 6-12, 13-17, 18+ років стартували від Вільнюського кварталу. Далі маршрут пролягав по проспекту Дружби Народів по вулиці Курчатова вздовж Київського кварталу...

24 квітня, виключно для славутичан, відбувся легкоатлетичний пробіг до 35-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС. 76 учасників у трьох вікових категоріях 6-12, 13-17, 18+ років стартували від Вільнюського кварталу. Далі маршрут пролягав по проспекту Дружби Народів по вулиці Курчатова вздовж Київського кварталу.
Про це повідомили на сторінці Славутицької міської ради.
Завершився пробіг на Центральній площі міста біля пам’ятного знаку Героям Чорнобиля. Перші 35 учасників отримали пам’ятні медалі. Лідія Шаніна – начальник відділу молоді та спорту вручила нагороди наймолодшій учасниці пробігу шестирічній Софії Воронцовій, Тукмачову Станіславу – за волю до перемоги серед дітей, Тукмачовій Анастасії – за волю до перемоги серед дорослих. Не дивлячись на прохолодну погоду всі учасники пробігу отримали позитивний настрій і задоволення від змагань.

Фото Вадим Ивкин

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: