Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Поліцейські зупинили водія таксі без водійського посвідчення

Вчора інспектори сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №2 (м. Славутич) Вишгородського РУП зупинили автомобіль таксі за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки документів правоохоронці встановили, що чоловік, керуючи автомобілем таксі, не мав посвідчення водія...

Вчора інспектори сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №2 (м. Славутич) Вишгородського РУП зупинили автомобіль таксі за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки документів правоохоронці встановили, що чоловік, керуючи автомобілем таксі, не мав посвідчення водія. Даний водій вже раніше притягувався до адміністративної відповідальності за ст.130 КУпАП (керування у стані сп'яніння).
Про це повідомили на сайті Славутицької поліції №2.
Рішенням суду його було позбавлено права керування транспортними засобами. Щодо водія винесено постанову про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) та накладено стягнення у вигляді штрафу у розмірі 20 400 гривень.

- Такі водії створюють небезпеку не тільки для пасажирів, але й для інших учасників дорожнього руху. Шановні жителі Славутича, поліція звертається до Вас з проханням, при користуванні послугами таксі, звертайте увагу на стан водія, на наявність в нього ознак алкогольного чи наркотичного сп'яніння. При виявленні таких ознак повідомляйте до поліції. Не будьте байдужими, так як послугами таксі користуються Ваші діти, батьки, друзі та знайомі! - звертають до славутича поліцейські відділення №2.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: