Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі буде новий пандус в будівлі ТЦ "Мінськ"

У Славутичі ведуться роботи з улаштуванням нового пандусу в будівля ТЦ "Мінськ". Як повідомила на своїй сторінці Славутицька міська рада, що з 15 березня цього року у центрі міста розпочинають поточний ремонт центрального ганку, а також встановлять новий пандус...

У Славутичі ведуться роботи з улаштуванням нового пандусу в будівля ТЦ "Мінськ". Як повідомила на своїй сторінці Славутицька міська рада, що з 15 березня цього року у центрі міста розпочинають поточний ремонт центрального ганку, а також встановлять новий пандус.

Повідомили, що вхід до приміщення працює у звичайному режимі. А місце, де тривають ремонтні роботи огорожені відповідно до норм безпеки на часпроведення робіт.

"До уваги відвідувачів будівлі ТЦ "Мінськ"! 15 березня 2021 року розпочатий поточний ремонт центрального ганку з улаштуванням пандусу в будівлі ТЦ "Мінськ". Звертаємо увагу, що вхід до магазину працює у звичайному режимі. Місце проведення ремонтних робіт огорожено відповідно до норм безпеки на час проведення ремонтних робіт. Просимо вибачення за тимчасові незручності." - повдомили на сторінці Міської ради з посиланням на Агенство регіонального розвитку в місті Славутичі.

Нагадуємо, що нещодавно ми опублікували матеріал для наших читачів "Чи дружній Славутич до людей з обмеженими можливостями? http://news/14778-misto-bez-bareriv-chu-dryzniy-slavytuch-do-ludeu-z-obmezenumu-mozluvostyamu.html.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: