Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відтепер замовити послугу у ЦНАП можливо без паспорту

Відтепер засовити послугу у ЦНАП можливо не в залежності від того маєте ви з собою паспорт чи ні. Так, це стало можливим завдяки цифровому шерингу документів.Відсьогодні замовники послуг, які мають електронний паспорт у застосунку Дія, для підтвердження та ідентифікації своєї особи можуть скористатися...

Відтепер засовити послугу у ЦНАП можливо не в залежності від того маєте ви з собою паспорт чи ні. Так, це стало можливим завдяки цифровому шерингу документів.Відсьогодні замовники послуг, які мають електронний паспорт у застосунку Дія, для підтвердження та ідентифікації своєї особи можуть скористатися цифровим шерингом документів — ділитися електронною копією паспортів через застосунок.

Про це оповідомили на сторінці Славтуицької міської ради з посиланням на ЦНАП.
Ця технологія дозволяє зекономити час приймання заявки у ЦНАП, а також видачу вже готового результату заявнику завдяки тому, що дані про особу, після її згоди, автоматично підтягуються в інформаційну систему ЦНАП.Повна і детальна інформація про заявника миттєво висвітлюється у інформаційній системі «ВУЛИК» для подальшого оформлення заявки.На даний час доступні такі функції:

- Ідентифікація особи

- Шеринг документів

Чому шеринг крутий з точки зору безпеки? Дані не потрапляють працівнику в руки, копія документа передається із системи в систему. Також ним не можливо скористатися без вашої згоди. Тільки після запиту і вашого підтвердження. Копія документа, яка передається, містить відмітку про те, кому і коли вона була надана. Копія документа підписана КЕПом Дії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: