Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Розпочався весняний призов на військову службу

Військовий комісар Славутицького міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Юрій Буяло підписав наказ «Про призов громадян міста Славутича на строкову військову службу у квітні - червні 2021 року». Відповідно до п. 1,2,4-6 наказу № 9 від 03.03.2021 року...

Військовий комісар Славутицького міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Юрій Буяло підписав наказ «Про призов громадян міста Славутича на строкову військову службу у квітні - червні 2021 року». Відповідно до п. 1,2,4-6 наказу № 9 від 03.03.2021 року.
Про це повідомили на сторінці Славутицької міської ради.

Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобовʼ язані прибути до Славутицького міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою: Київська область, місто Славутич, вулиця Героїв Дніпра, 2 у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці.

Громадяни, які не отримали особистих повісток, зобовʼязані прибути в територіальний центр комплектування до 10 квітня 2021 року маючи при собі документи, які посвідчують особу.  Виклику на призовну комісію підлягають громадяни України чоловічої статі 1994-2003 року народження, яким в період чергового призову виповнилось 18 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку, у яких закінчилось право на відстрочку від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.

Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території міста Славутича, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та зʼявитись у міський (районний) територіальний центр комплектування та соціальної підтримки для проходження призовної комісії. Громадяни, які ухиляються від призову та не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: