Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Сучасне кухонне обладнання встановили у ліцеї

У цьому році пароконвектомати, марміти, посудомийна машина, електричний котел для підігріву води для приготування чаю, холодильна шафа, тістомішалка, слайсери, картоплечистка, протиральна машина, сучасні ванни для миття посуду, ємності для мармітів і пароконвектоматів були запущені у роботу...

У цьому році пароконвектомати, марміти, посудомийна машина, електричний котел для підігріву води для приготування чаю, холодильна шафа, тістомішалка, слайсери, картоплечистка, протиральна машина, сучасні ванни для миття посуду, ємності для мармітів і пароконвектоматів були запущені у роботу.

Про це повідомили на сторінці Славутицької міської ради.

Застосування сучасного обладнання та нових технологій дає тепер змогу отримати якісний і смачний продукт, зменшити витрати споживання електроенергії і води, дозволяє здійснювати контроль на кожному етапі приготування їжі. Для прикладу, нова посудомийна машина за одну загрузку миє посуд за 40 секунд. Для закладу освіти – це економія електроенергії, води, чистота посуду, прискорена робота персоналу кухні.

Нагадуємо, що наприкінці минулого року їдальня ліцею отримала нове обладнання.

Нове технологічне обладнання для харчоблоку їдальні придбали за кошти обласного бюджету, відповідно до умов договору між Департаментом освіти і науки Київської ОДА та КЗ Київської облради «Сервісно-ресурсний центр», за поданням Славутицького управління освіти і науки.

Директорка ліцею Тетяна Нечай повідомила, що працює із працівницями кухні над вдосконаленням меню, адже учні повинні обідати смачно і корисно. Наразі у ліцеї навчаються 253 учня. Щодня обідати до їдальні приходить до 200 ліцеїстів. Нове обладнання покращило смак страв, якість харчування, про що із задоволенням говорять ліцеїсти.

Нагадаємо, що нове кухонне обладнання встановили і у школі №4. Робота управляння науки і освіти продовжується далі у напрямку забезпечення якісним харчуванням учнів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: