Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Змагання з важкої атлетики

Наприкінці минулого тижня відбулися змагання з важкої атлетики. У ФОК «Богатир» проведено Відкритий Кубок м. Славутича з важкої атлетики, в якому взяли участь більше 40 спортсменів: учні відділення важкої атлетики КДЮСШ та представники спортивного клубу силових видів спорту «Гармонія». В результаті маємо таких переможців за ваговими категоріями:

Наприкінці минулого тижня відбулися змагання з важкої атлетики.
У ФОК «Богатир» проведено Відкритий Кубок м. Славутича з важкої атлетики, в якому взяли участь більше 40 спортсменів: учні відділення важкої атлетики КДЮСШ та представники спортивного клубу силових видів спорту «Гармонія».

В результаті маємо таких переможців за ваговими категоріями:

Карпець Вікторія в/к до 49 кг
Василець Кирило - 34 кг
Зубець Вадим - 38 кг
Нікітін Михайло - 41 кг
Грабовський Богдан - 49 кг
Хропатий Максим - 55 кг
Богатенко Денис - 61 кг
Ткачов Антон - 67 кг
Юхновець Владислав - 81 кг.

Шестеро спортсменів вперше виконали нормативи спортивних розрядів. Всі спортсмени продемонстрували гарну техніку виконання змагальних вправ та стійкій характер.

Наступні старти вже незабаром – чемпіонат Київської області серед юніорів та юніорок – 13 березня; чемпіонат України серед юнаків та дівчат до 15 років, паралельно з яким відбудеться 29-ий відкритий всеукраїнський турнір пам'яті Героїв Чорнобиля до 17 років – 12-17 квітня.

Вітаємо тренерів – Юрія Каленського та Геннадія Зубця! Бажаємо юним славутицьким богатирям успішної підготовки та вдалого виступу! Так тримати!


Відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: