Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Погода погіршується: до кінця тижня прогнозують снігопади

Останню добу в місті Славутич та по всій Україні погіршуються погодні умови. Синоптики прогнозуються до кінця тижня "мінусову" температуру та снігопади, а також буде сильний вітер. Вночі у Славутичі очікується від 13 до 16 градусів морозу, а вдень очікується від 5 до 13 градусів морозу...


Останню добу в місті Славутич та по всій Україні погіршуються погодні умови. Синоптики прогнозуються до кінця тижня "мінусову" температуру та снігопади, а також буде сильний вітер. Вночі у Славутичі очікується від 13 до 16 градусів морозу, а вдень очікується від 5 до 13 градусів морозу. 

Про це повідомила прес-служба ДСНС.

З понеділка непогода прийде в Житомирську, Кіровоградську, Київську, Черкаську та Вінницьку області. Там синоптики прогнозують снігопади, пориви вітру до 20 м/с, також цих областей чекає хуртовина та сніжні заметілі. Очікується випадання снігу до 20-40 сантиметрів. 

По всій території України, окрім Закарпаття і південної сторони Одеської обасті, очікується від 12 до 18 градусів морозу, а в деяких місцях і від 20 до 24 градусів морозу, вдень синоптики прогнозують від 5 до 13 градусів морозу.

- Такі погодні умови приведуть до перебоїв енергопостачання окремих населених пунктів; порушення, а на окремих дорогах в Ровенській, Волинській та Львівській областях - припинення руху автотранспорту, - про це опвідомили в ДСНС.

Як зазначають в Славутицькій міській раді, що робітники КП "ДЕУ" займаються очищення снігу в місті ще з 4 години ранку. Ще з вечора на Славутич спустилося багато снігу, в місті страшна ожеледиця та хуртовина. Поки що комунальники справляються із опадами. На території міста працює 6 одиниць спеціального транспорту. Робітники КП «ЖКЦ», управляючі компанії «Комфорт +», «Свій Дім» з самого ранку теж приступили до роботи.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: