Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Кабмін запланував проведення інвентаризації земель зони відчуження

Чорнобильські землі заплановано перевіри в найближчий час. На землю у зонах відчуження та обов’язкового відселення у Чорнобилі (Іванківському та Поліському районах на Київщині) чекає інвентаризація. Таке розпорядження уряду. Замовник робіт з розробки технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації цих земель, Держагентство з управління ....

Чорнобильські землі заплановано перевіри в найближчий час.  На землю у зонах відчуження та обов’язкового відселення у Чорнобилі (Іванківському та Поліському районах на Київщині) чекає інвентаризація. Таке розпорядження уряду.

Замовник робіт з розробки технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації цих земель, Держагентство з управління зоною відчуження, повідомило, що ухвалене розпорядження дозволить здійснювати ефективний держконтроль за користуванням та охороною земель у зоні ЧАЕС.

Завдяки інвентаризації – визначать місця розташування об’єктів землеустрою, їхні розміри, виявлять землі, які не використовують чи використовують нераціонально. Оцінять кількісні і якісні характеристики для ведення Держкадастру. Визначать зовнішні і внутрішні кордони біосферного заповідника.

Наприкінці минулого року Держагентство з управління зоною відчуження розробило Стратегію розвитку територій Чорнобильської зони, яка передбачає ефективне використання території зони відчуження.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: