Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На пленарному засіданні обговорили такі звернення та заяви

Сьогодні об 11 годині розпочалося пленарне засідання у приміщення виконавчого комітету. На початку засідання очільник міста Фомічев Юрій надав слово Радченко Олені (депутатка від політичної партії "Опозиційна платформа - за життя"). На цьому засіданні депутати Славутицької міської ради...

Сьогодні об 11 годині розпочалося пленарне засідання у приміщення виконавчого комітету.  На початку засідання очільник міста Фомічев Юрій надав слово Радченко Олені  (депутатка від політичної партії "Опозиційна платформа - за життя"). На цьому засіданні депутати Славутицької міської ради та міський голова обговорили такі звернення:

Радченко Олена розпочала з звернення від батьків та робітників дитячого садочка №8 "Теремок", який знаходиться за адресою Добринінський квартал, 2.

- Наш заклад був створений рішенням виконачого комітету Славутицької міської ради у 1990 році. На данний час в закладі працює 55 працівників, заклад вівідують 172 вихованця. Сьогодні ми звертаємося до вас з іншої проблеми - проблеми базпеки наших дітей. справа в тому, що огорожа в нашому дитячому садочку не відповідає встановленим чинним Законодавствам нормам. Огорожа в закладів дошкільної освіти повинна становити не менше, ніж 1 метр 60 сантиметрів, але наша існуюча огорожа значно нижча - 90 сантиметрів. Це призводить до того, що через неї перелазять стороні дорослі особи, особи в стані алкогольного сп'яніння, які справляють природні потреби у зелених насдженнях. З іншого боку, діти також перелазять через огорожу. Звертаємося до вас, щоб терміново вирішити питання та створити огорожу у 2021 році в дитячому садочку №8 "Теремок" заввишки не менше 1 метр 60 сантиметрів. Довжина огорожі приблизно 425 метрів, має два входи та в'їздні ворота. Проаналізувши різні комерційні пропозиції, орієнтовна сума необхідних коштів складає 700 тисяч гривень. Маємо 150 підписів, - прочитала зверненння детутатка Славутицької міської ради.

Наразі перевіряють пропозиції з приводу звернення та нададуть пропозицію до Міської ради, щоб вирішити питання.

Наступним виступив з заявами Шинкаренко Михайло. Детутат Славутицької міської ради зачитав дві заяви:

- Вже неодноразово піднімалося питання про умови проживання в гуртожитках. Я хотів би, щоб ми нарешті повернулися до цього питання. В минулому році вже звучала пропозиція, щоб один гуртожиток відремонтувати та люди проживали у людських нормальних умовах, а другий - люди, які не хочуть сплачувати, то хай залишаються в тих умовах, які є на сьогодні, - виступив депутат Славутицької міської ради Шинкаренко Михайло.

Наразі частиму питання домовилися ще обговорити та перейти до доручення потім. Другу заяву про гуртожитки потрібно допрацювати. Далі виступив Олійник Сергій.

- За дресою Невський квартал, 3а знаходиться відділення "Нової пошти" без належної організації заїзду до об'єктів. Все це створює порушення безпечного пересування пішеходів та може призвести до аварійних ситуацій та нещасних випадків. Враховуючи відому всім проблему, відсутність парковок, а також поряд знаходиться ФОК та спортивний майданчик, прошу надати жоручення відповідному підрозділу виконавчого комітету Славутицької міської ради та опрацювати питання щодо організації заїзду до об'єктів, влаштування парковки та влаштування відповідних дорожніх знаків. Все це зробити для забезпечення безпечного пересування мешканців кварталів, - виступив депутат Славутицької міської ради Олійник Сергій.

Наразі дали доручення опрацювати заяву. На пленарному засіданні обговорили інші заяви. Найактуальним наразі дали доручення аби опрацювати та допрацювати заяви.

Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: