Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі познущалися над мертвою лисицею

У Славутичі невідомі познущалися над трупом лисиці. Олена Квашева, зоологічна волонтерка опублікувала допис, де пише, що "мисливці" московського кварталу викинули окривавлений труп лисиці у смітник. Останки мертвої лисиці викинули біля Московського кварталу, 16 будинку...

У Славутичі невідомі познущалися над трупом лисиці. Олена Квашева, зоологічна волонтерка опублікувала допис, де пише, що "мисливці" московського кварталу викинули окривавлений труп лисиці у смітник. Останки мертвої лисиці викинули біля Московського кварталу, 16 будинку.

- Скористувалися дарами дикої природи, шкуру зняли з молодої лисиці, а пакета, щоб завернути інше не знайшлося? Викинули у смітник між Московським кварталом, 16 будинком та котеджами. Діти в школу йдуть повз! Дорослі люди йдуть через цей смітник до супермаркету! Окривавлені трупи лежать прямо зі сміттям. "Мисливець", йди і прибери за собою! - пише у дописі зоологічна волонтерка, Олена Квашина.

Обурені славутичани гооврять, що навряд чи це були мисливці, тому що вони знають як та що робити, тим паче, що мисливці не завжди готові в руки лишній раз брати.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: