Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У центрі міста викрали новорічні іграшки з фотозон

У центрі міста Славутича невідомі поцупили новорічні іграшки, які прикрашали фотозони біля новорічної ялинки. Як повідомила начальниця Відділу культури, національностей та релігії Славтуицької міської ради, що у Щедрий Вечір хтось поцупив "у мішок" 7 великих синіх куль, носики у сніговиків (яких до речі, вже вдруге будуть замінювати на нові) та гірлянди...

У центрі міста Славутича невідомі поцупили новорічні іграшки, які прикрашали фотозони біля новорічної ялинки. Як повідомила начальниця Відділу культури, національностей та релігії Славтуицької міської ради, що у Щедрий Вечір хтось поцупив "у мішок" 7 великих синіх куль, носики у сніговиків (яких до речі, вже вдруге будуть замінювати на нові) та гірлянди.

- Ми не заслуговуємо бути малою культурною столицею України, на жаль... До речі, мене цікавить питання щодо камер спостереження. Це пряме питання до влади та органів охорони правопорядку. Чималі гроші витрати на закупівлю та встановлення камер спостереження, а для чого? - пише під дописом Ніни Баришевської, славутичанка Світлана Чеснокова.

На що Баришевська відповіла:

- Щодо камер спостережень... шукають...обіцяли "надати інформацію", а проєкти, на жаль, ті хто їх реалізовує, не впливає на людей, які бешкетують.

Якщо порівняти те, якими спочатку були фотозони в місті, і які є наразі, то дійсно різниця велика. Без гірлянди вони більше не сіяють, та не можна буд сфотографуватися на пам'ять ввечері. Без синіх великих куль, фотозона не виглядає такою насиченою. Кому ж знадобилися ті кулі, гірлянди, а тим паче носики сніговичків, яких вже крадуть вдруге.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: