Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбулося нагородження "Велопрацедавець 2020"

Сьогодні у приміщенні офісу підтримки громадських ініціатив відбулося нагородження "Велопрацедавець 2020". Через поширення пандемії захід відбувся в онлайн режимі. Провели нагородження Дмитро Баглаев та Олександр Панченко...

 


Сьогодні у приміщенні офісу підтримки громадських ініціатив відбулося нагородження "Велопрацедавець 2020". Через поширення пандемії захід відбувся в онлайн режимі. Провели нагородження Дмитро Баглаев та Олександр Панченко.

- Я радий, що цей конкурс проходить на національному рівні. Нам запропонували взяти участь у цьому конкурсі і ми погодилися. У нас є 5 учасників, ми з Дмитром приклали максимум зусиль, щоб запросити їх до нас, щоб вони взяли участь. 3-є місце у нас заняли дві компанії, це IT-компанія "Maket та ДСП ЧАЕС - найбільше підприємство міста. На 2-му місці дитяча технічна студія. Та переможцем стала компанія Vitava, - оголосив Олександр Панченко.

Конкурс "Велопрацедавець року" достатньо молодий і приходить він вдруге на національному рівні. Окрім цього сім разів конкурс проходив місті Києві. Ціллю конкурсу є виявлення більш комфортних для велосипедистів компаній по всій території України. У цьому роїці конкурс проходить в 8 містах України: в Одесі, в Києві, в Харкові, Запоріжжі, у Кривому Розі, у Вінниці, Херсоні та у Славутичі.

- Велосипедна тема мені ближче через сферу своєї роботи. Останні тренди містобудови говорять про те, що міста в розвинених країнах переходять навпаки на таку собі "людиноорієнтовність". І ми для Славутича намагаємося повернути той концепт міста, який був спочатку. Славутич - пішохідне місто. Наше місто як ніхто має розвивати велоінфаструктура, яка була у нас була закладена тридцять років тому. Наша маленька місія - зробити з нашого міста таке "людиноорієнтовне", сучасне, а з цим і велопростір. І цей конкурс став маленьких гвинтиком у виповнені місії, - поділився Дмитро Баглаєв, головний архітектор міста Славутича.

 


 





Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: