Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Емоції були шалені

- Суспільство до сьогоднішнього часу не усвідомило важливість проекту АРКА. Усе пройшло на емоційному рівні дуже спокійно. Ми, нажаль, знову "не продали" це явище, як повинні були зробити. Європа, Світ заспокоїлися - АРКА СБУДОВАНА!, УСЕ НОРМАЛЬНО! А нам ще працювати і працювати. АРКА дуже важливий етап у великому проекті "Четвертий енергоблок", але це не ....

 

- Суспільство до сьогоднішнього часу не усвідомило важливість проекту АРКА. Усе пройшло на емоційному рівні дуже спокійно. Ми, нажаль, знову "не продали" це явище, як повинні були зробити.

Європа, Світ заспокоїлися - АРКА СБУДОВАНА!, УСЕ НОРМАЛЬНО! А нам ще працювати і працювати. АРКА дуже важливий етап у великому проекті "Четвертий енергоблок", але це не остаточне завершення робіт.

Насування АРКИ, її рух визивали шалені емоції. Була гордість за країну, українців, мешканців Славутича, які працюють у проекті. Були сумніви, тривога, але коли вона поїхала, почала рухатися, з’явилася впевненість,що так і буде, то там були емоції, там була гордість "Так, ми це зробили!"

Усі разом: Україна з людськими ресурсами, інтелектом в тому числі. Багато технічних рішень формувалось саме тут. Міжнародні партнери своїм досвідом, ресурсами, технологіями і ми багато чому навчилися. Навчилися усі разом. І навчилися так, що цих людей - інженерний склад що працював, розтягують по усьому світу.

Да ми їх втратили для України, можливо тому, що тут немає достойних для них проектів, але ми пишаємося тим,що вони стали конкурентними в світі, і це наші люди. Це дійсно гордість за країну.
Цією думкою 4 роки потому після побачених подій листопаду 2016 року на ГСП ЧАЕС, поділився очевидець встановлення об’єкту "АРКА" міській голова міста Славутича Юрію Фомічев у розмові з кореспондентом сайту.


Микола Березкин. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: