Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Голосування відкрите

Сьогодні розпочинається голосування за авторські проєкти Громадського проєкту "Бюджету участі". З 11 листопада по 29 листопада буде проводитись голосування (визначення громадської...

 


Сьогодні розпочинається голосування за авторські проєкти Громадського проєкту "Бюджету участі". З 11 листопада по 29 листопада буде проводитись голосування (визначення громадської думки) у підтримку проєктів, реалізаціх яких передбачена міською цільовою Програмою "Громадський бюджет участі міста Славутича 2021-2025 роки).

Разом із цим, у зв'язку із карантинними заходами, пов'язаними із пандемією COVID-19. Проголосувати можна лише у електронному варіанті (перший спосіб - BankID Приват, або другий спосіб - BankID НБУ). Переглянути та ознайомитися з проєктами можна на офіційному сайті Громадського "Бюджету участі" https://slavutych.pb.org.ua/.

Віддати свій голос можна особисто через електронні систему Громадський проєкт:

- Через BankID чи використання ЄЦП;

- За допомоги терміналів самообслуговування (ТСО) Приват Банку. З реєстром прооєктів, які отримали попередню позитивну оцінку і допущені до голосування, їх змістом та картками аналізу можна ознайомитись на офіційному сайті Славутицької міської ради. 

Голосувати можна за два проєкти:

- За один малий проєкт;

- За один великий проєкт.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: